© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Turizm Ve Kültür Derneği Cumhuriyet Balosunu İptal Etti

Anamur Turizm Ve Kültür Derneği Cumhuriyet Balosunu İptal Etti



Özcan GÜNGER / Haber Merkezi ; Anamur Turizm ve Kültür Derneği 24 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı Cumhuriyet Balosu Etkinliğini iptal etti.

Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Şen tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama Şöyle;

Anamur Turizm ve Kültür Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 25 Ekim 2019 tarihinde düzenlenmesi planlanan 8. Cumhuriyet balosu etkinlikleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı dolayısıyla iptal edilmiştir.

8.ci Cumhuriyet Balosu Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin bölünmez bütünlüğü, vatanımızın bekası ve sınırlarımızın güvenliği için terör unsurlarının bertarafına yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı dolayısıyla iptal edildi.

Bu güne kadar bilet satışından elde edilen gelirin ise TSK Güçlendirme vakfı hesabına yatırılacağını bildirir, harekâta katılan kahraman askerlerimize ve ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.

                       Fatih ŞEN
Anamur Turizm Ve Kültür Derneği Başkanı
               Yönetim Kurulu Adına
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER