© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Sera City AVM Projesinde Son Durum

Anamur Sera City AVM Projesinde Son Durum




Anamur’un en prestijli projesi olan Sürücüler Holding\'e bağlı Süryapı Firması\'nın yaptığı Sera City AVM konutlarının son durumu ile merak edilen soruları bu gün Anamur Gözde Fm radyosunda Ayhan Reis\'in proğramına konuk olan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe cevapladı.

Radyo proğramında Başkan Mehmet Türe\'ye dinleyiciler tarafından \'\'Sür Yapının Akibeti Nedir,Hukiki Sorun Nedir?\'\' sorusu sorulmasının üzerine ,Anamur Belediye başkanı Mehmet TÜRE ise bu soruyu cevapladı.

TÜRE,SÜR YAPI HUKİKEN YASAL , HİÇ BİR SIKINTISI OLMAYAN BİR PROJEDİR.

Başkan Türe; \'\'Süryapı hukiken yasal hiç bir sıkıntısı olmayan bir projedir.Alanya ile Mersin arasında en büyük alışveriş merkezi ve yaşam alanıdır.Sürücüler 112 konut 92 iş yeri 3 sinemadan oluşan bir projedir.Belediye arsasına kat karşılığı gelir paylaşımı ile paylaşılan ama müteahhit firmanın Ankaralı olmasından dolayı belli bir yere kadar yapıp ondan sonra finans\'ını satarak devam ettirme amacıyla çıktığı için Anamurlulara bunu satamadığı ,pazarlayamadığı için yasal süreyi bitirip başka bir firmaya devrederek bize meclisten meclis kararıyla 2 yıl süreyi uzattı. İkinci firmanın da gerçekten çabasıyla uğraşması ile bir bloğun yüzde doksanının bittiği,ama finansal sorunu tekrar yaşayarak zamanında bitiremeyen bir firmanın sözleşmesini yasal olarak feshederek tekrar meclisten bu defa satış kararı inşaatla birlikte satış kararı alınıp satışa çıkarıldı.\'\'Dedi.

TÜRE, FİRMA İNŞAAT BEDELİNİ DÜŞÜK BULARAK YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYOR...
Türe ; \'\'ama mevcut firmanın inşaat bedelini düşük bullarak tekrar yükseltilmesi için uğraşıyorlar.Fiyatı biraz yükseltin tabiriyle bir çabaları var şu anda Tabii ki bunlar en doğal hakkı, ben 5 lira harcadım belediye 3 lira gösteriyor diyor. En doğal haklarıdır.
Ümit ediyorum ki sürücülerle  bir kaç aya kadar görüşmelerimiz var yasal. Hiçbir sıkıntısı olmayan sürücülerin satışını engellemeye çalışan bayağı bir insan var . Buradan sesleniyorum sürücüler satıldığı zaman Anamur\'a bir alışveriş merkezi yaşam merkezi kazandırılacak diyorum .Altını çiziyorum buradan gelecek 13 ,14 milyon para ile 6 tane iş makinesi kamyon ,6 milyonluk asfalt ve parke ve borçlarımızı 3 milyonunu kapatacağız ve şu anda bekleyen 8 tane projemin kaynağını buradan alacağım. Bunun böyle olacağını bilen insanlar bunu engellemeye çalışıyorlar . Buradan Anamurlulara ,sevenlerime sesleniyorum sürücüler Anamur\'a faydalı bir projedir. Sürücüler Mehmet Türe\'nin özel bir projesi değildir .Sürücülerin sona ermesi ile Anamur büyük bir alışveriş merkezine kavuşacak\'\'dedi.
Anamur Gözde Fm radyosundaki proğram ilerleyen saatlerde sona erdi.
















loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });








İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER