© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Sanayi Esnafına Kolonya ve Broşür Dağıtıldı

Anamur Sanayi Esnafına Kolonya ve Broşür Dağıtıldı


Anamur Mesleki Eğitim Merkezi,Anamur Sanayi Koperatifi ve Esnafların katkıları ile Sanayi esnafına kolanya ve korona Virüsünden 14 maddelik korunma broşürü dağıtıldı.

Sanayi esnafı ise bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını ve emeği geçenlere teşekkür ederek, 14 maddelik korona virüsünden korunma broşürüne harfiyen uyacaklarını belirttiler.

Anamur Meslekî Eğitim Merkezi Müdürü Ümit Bekmez; “Okulumuzun öncülüğünde sanayi kooperatifinin desteği ve esnaflarımızın katkılarıyla sanayi esnafına kolonya ve broşür dağıtımı yapıldı bizi bu konuda yalnız bırakmayan Motor bölümü öğretmenimiz Ali Tecüzcan, elektrik bölümü öğretmenlerimiz Hidayet Şşahin\'e memurumuz Serap Sönmez\'e ve temizlik görevlimiz Osman Şimşek\'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi. Bekmez, kolonya ve uyarı broşürünün 200 esnafa ulaştırıldığını kaydetti. Meslekî Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerinin bu ince davranışını taktir ettiklerini kaydeden Sanayi esnafı da hem verilen broşür ve kolonyaları aldılar, hem de görevlilere teşekkür ettiler.








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER