© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Protokolü Muz Paketleme Açılışında Buluştu

Anamur Protokolü Muz Paketleme Açılışında Buluştu


Özcan GÜNGER / Haber Merkezi ; Anamur İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin ,Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Anamur İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Arı Muz Paketleme Tesisinin açılışına katıldı.

Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan açılışa çok sayıda davetli katıldı. İşadamı Naim Arı’nın davetlisi olarak katılan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; “Bu ekonomik sıkıntıda bu tür işyerlerinin açılması bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Çünkü bu nedir her açılan işyeri en az 10 kişinin istihdam edilmesi demektir. İşsiz kalan gençlerimize iş demektir. Bu nedenle bizler Belediye olarak olayın bu noktasından da bakıyoruz. Güzel bir yer açılmış hayırlı uğurlu olsun Anamur’a hayırlı olmasını dilerim. Bol kazan getirmesini diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.”

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın konuşmasının ardından işletme sahibi işadamı Naim Arı mikronda “ Açılışımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum, hoşgeldiniz.” Dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimine geçildi. Kurdele kesimini ve açılışı Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin ve Anamur İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici ve İşletme sahibi Naim Arı ile birlikte açılışı gerçekleştirdiler.


Misafirlere keşkek ikramı ve toplu çekilen fotoğrafın ardından açılış sona erdi.








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER