© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Polisinin Gülen Yüzü, Mavi Meleklere Alkışlar

Anamur polisinin gülen yüzü ,toplumun her yerindeler, onlar Anamur Toplum Destekli Polislik Bürosu.

Özcan Günger / Anamur Manşet ; Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün  gülen yüzü toplum destekli polislik bürosu ilçemizde her alanda yoğun çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Anamur toplum destekli polislik bürosunda görevli polis memurları ;  bazen çilek tarlasında kadınlarımıza KADES uygulamasını anlatırken, bazen sokaklarımızda telefon dolandırıcılığı hakkında uyarılar yaparken , bazen okullarımızda çocuklara teknoloji bağımlılığını anlatırken, bazen özel eğitim veren okullarımızda çocuklarımız ile oyunlar oynarken , bazen ihtiyaç sahiplerine maddi manevi gereksinimlerini ulaştırırken , bazen sarartma tesislerinde, yemek şirketlerinde, nakış dikiş kurslarında , esnaf ziyaretlerinde kısacası her an her yerde halkımıza canı gönülden hizmet yaparken karşımıza çıkıyorlar. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü adıyla  2005'ten bu yana İçişleri Bakanlığı talimatıyla tüm illerde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren birim polis toplum bağlantısını kuvvetlendirmek için durmaksızın çalışıyor.  İlçemizde yoğun emek ile hazırlayıp insanüstü  gayret  ile yürüttükleri projelerle vatandaşlarımızın desteklerini de yanlarına alan ve Mavi Melekler olarak da adlandırılan toplum destekli polisler durmaksızın yeni toplumsal projelere imza atıyorlar.

Samimi çabalarından ve tüm faydalı projelerinden dolayı ilçemiz vatandaşları  adına Anamur Emniyet Teşkilatının gülen yüzü toplum destekli polislik bürosuna  teşekkür ediyor ve polislerimizi canı yürekten alkışlıyoruz.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER