© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur MYO’lu aşçılar madalya ile döndü

Anamur MYO’lu aşçılar madalya ile döndü


Anamur Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Türkiye Aşçılar Derneği tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Culinary Cup 2020 yarışmasına katıldılar.

İstanbul Culinary Cup 2020, profesyonel şefler ve öğrenciler olmak üzere birçok yarışmacıyı bir araya getirdi. Anamur Meslek Yüksekokulu, ilk mezunlarını bu dönem verecek olan Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Aleyna Gökşen, Oğuz Aydın ve Cem Horuz adlı öğrencileriyle “Grand Prix Üniversiteler Arası” kategorisinde 18 Üniversite ile yarışarak gümüş madalya ile geri döndü.

Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencisi Nihat Eray Vural ise “Restoran Tatlı Tabağı” kategorisinde 40 kişi ile yarışarak bronz madalya kazandı.





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER