© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Muhtarlar Derneği Kuruldu

Anamur Muhtarlar Derneği, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu çatısı altında kurulana Anamur Muhtarlar Derneği, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu başkan vekili Mahmut Güçlü, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu yönetim Kurulu üyesi Ali Gülgen, Mersin Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Giray Atilla, Hatay Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ve Anamur Mahalle Muhtarlarının katılımı ile basına tanıtıldı.

Anamur Muhtarlar Derneği Başkanlığını üstlenen Kızılaliler Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı, 19 Mayıs 2022 tarihi itibari ile derneği kurarak dernek tüzüğünü aldıklarını ifade ederek, “El ele vererek birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ben ve yönetici arkadaşlarım derneği kurucu yönetimi olarak görev aldık, gönül isterdi ki bu gün dernek büromuzun da açılışını yapalım ama büromuzun tadilat ve hazırlıkları henüz bitmedi. En kısa zamanda açılışını yapacağız. Bu gün biz Derneğimizin kurulumunu yapıyoruz yarın belki kongrede ben aday olmayacağım siz muhtar arkadaşlarımızdan biri aday olacak önemli olan bu hizmeti Anamur’umuza getirmek. Diye düşünüyorum.” Dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Vekili Akdeniz Muhtarlar federasyonu başkanı Mahmut Güçlü de, Muhtarlar derneğinin önemine değinerek konfederasyonun Muhtar üyelerin özlük haklarında yaptığı bir çok iyileştirmeden bahsetti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu yönetim Kurulu üyesi Ali Gülgen ise , Türkiye genelinde Muhtarlarla iletişim halinde olduklarını ifade ederek, “Zaman zaman Van, Şırnak, Hakkari’deki muhtarları Mersin’e Mersin, Adana ve Hatay’daki muhtarlarımızı İzmir’e, Van’a götürüyoruz ve kaynaştırıyoruz. Tüm muhtar arkadaşlarımızla iletişim halindeyiz. Her hangi bir konuda bir muhtar arkadaşımız bir konuda zorda kalsa elimizden gelen desteği veriyoruz.” Dedi.

Anamur Muhtarlar Derneği yönetimi ve mahalle muhtarlarına konfederasyon rozeti takıldı. 

Konfederasyon temsilcileri Anamur Muhtarlar Derneği Başkanı ile birlikte Anamur Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER