© Anamur Manşet 2012- 2024

ANAMUR MHP ''EVET'' DİYOR

ANAMUR MHP ''EVET'' DİYOR




Milliyetçi Hareket Partisi mensupları da son neferine, son nefesine, kanının son damlasına kadar Türk milletinin bekası Türk devletinin bütünlüğü uğrunda mücadelesini sürdürecektir.

Referandumda sadece bir sistem, bir yönetim tarzı değişikliği oylanmayacaktır. Türk milleti varlığına içeriden ve dışarıdan yönelen tehdide karşı Milli Ruh’la cevap verecektir.

7 Ağustos 2016’da Yenikapı’da vücuda gelen millî mutabakat zemini, aslında sadece özlenen bir tablonun meydanlara aksetmesinden ibaret değildir.

Yenikapı Ruhu, 15 Temmuz 2016’da birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan bölücü kalkışmaya Türk milletinin; sivili, askeri, polisi, işçisi, memuru, genci, yaşlısı, erkeği, kadını, sağcısı, solcusu, milliyetçisi, devrimcisi, Sünni’si ve Alevi’siyle verdiği ezici karşılığın siyaset platformunda tecessüm etmesidir.

Orada milletimizin varlığına kasteden şer odaklarına, iş birlikçilere, bağımsızlığımıza, birlik ve beraberliğimize saldıran düşmanlarımıza karşı millî dayanışma hamlesiyle cevap verilmiştir.

Türk milleti; zor günlerde daima her türlü kişisel endişeyi ve çıkarı, her türlü inanç ve itikat farklılığını, her değişik bakış açısını bir tarafa bırakmış, tarihî bir tesanüt içine girerek zor günleri aşmayı bilmiştir.

16 Nisan’da yapılacak referandum da 15 Temmuz ve sonrasında fedakâr, cefakâr ve kahraman Türk milletinin sergilediği olağanüstü millî mutabakatın sandığa yansıması olacaktır.

MHP’nin Anayasa değişikliğine “Evet.” demesinin iki ana sebebi vardır. Biri, MHP’nin 48 yıllık mücadelesinde milletin bekası için bütün varlığını ortaya koyacağına dair ettiği yemin, diğeri de 15 Temmuz’da ortaya çıkan diriliş ve silkiniş hamlesiyle 7 Ağustos’ta billurlaşan Yenikapı Ruhu’nun sürdürülmesi zaruretidir.

15 Temmuz’da Cumhuriyet tarihinin en büyük badiresinin atlatıldığı, milletçe yıkımdan dönüldüğü unutulmamalıdır.

Bu konuyu hamaset edebiyatına kurban vererek yeniden rehavete kapılanlar da siyasi çıkarları uğruna yakın tehdidi inkâr edenler de vebal altındadır.




loading...var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime(); /* DO NOT MODIFY */ (function(w,d) { w.cdxhd = w.cdxhd || []; w.cdxhd.push({ "cdxhd_bpid":208199, "cdxhd_dev": "mobile", "cdxhd_plugin":"sticky", "cdxhd_settings": { "position":"footer" }, "cdxhd_vtag":20151021, "cdxhd_slot":w.cdxhd.length }); var s = d.createElement("script"); s.async = true; s.src = '//static.dskfv.de/js/loader_v2.js?cb='+(new Date().getMinutes()+new Date().getHours()); d.head.appendChild(s); }(this,document));
Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M230348ScriptRootC105303")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M230348ScriptRootC105303");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();

(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement("script"), a = e.getElementsByTagName("script")[0]; m.async = 1; m.src = (("https:" === p.location.protocol) ? "https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/" : "http://") + "s3.permato.com/js/widget.js"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, "getWidget"); getWidget(function () { addWidget({ con: "permatoWidget-14310", tag : "anamurmanset.com_1x1_mobile_content", id: 14310, tid: 18790 }); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});
(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement("script"), a = e.getElementsByTagName("script")[0]; m.async = 1; m.src = (("https:" === p.location.protocol) ? "https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/" : "http://") + "s3.permato.com/js/widget.js"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, "getWidget"); getWidget(function () { addWidget({ con: "permatoWidget-14305", tag : "anamurmanset.com_1x1_desktop_content", id: 14305, tid: 18780 }); });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER