© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Girişinde Ateş Ölçerli Korona Tedbirleri

Anamur Girişinde Ateş Ölçerli Korona Tedbirleri


Kaymakam İsmail Gültekin, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Savaş Cingöz\'ün katılımlarıyla Anamur Girişinde Ateş Ölçerli Korona denetimi yapıldı.

Anamur Devlet Hastanesi sağlık ekibinin gerçekleştirdiği denetimlerde, sürücüler ve yolcuların ateşi ölçüldü, isimleri ve telefon numaraları kayıt altına alındı.

Anamur\'da yapılan denetimlerde Kaymakam Gültekin; “ Anamur Mersin’in giriş noktası olarak bu denetimlerin ilk görüldüğü ve yapıldığı nokta olarak görev yapan arkadaşlarla birlikte hareket edeceğiz. İlçemizde hiç vaka yok. Bu denetimlerde de hiç vaka olmasın istiyoruz.”Dedi.

Anamur’un Antalya girişi şeridi üzerinde yapılan denetimlerde yüksek ateşe rastlanmadı.









(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER