© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Gazeteciler Cemiyeti’nden Açıklama

Anamur Gazeteciler Cemiyeti’nden Açıklama


Özcan GÜNGER /Anamur Manşet ; Anamur Gazeteciler Cemiyeti’nden Açıklama

Anamur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu,yazılı bir açıklama yaparak, gerek kamu kurumlarının, gerekse sivil toplum kuruluşlarının, bilgi paylaşımlarını, sosyal mesafeyi korumak adına dijital ortamdan paylaşmalarını talep etti.
“Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum bizler için çok önemli. Sağlık, emniyet çalışanları ve basın mensupları sahada çalışmakta. Biz gazeteciler görevimizin başındayız.


Herkesin bireysel mücadelesi ile aşabileceğimiz bir sorunla karşı karşıyayız. Coronavirüse karşı en başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere emniyet görevlilerimiz, belediye çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza doğru bilgiye ulaştırmak için gece gündüz çalışan basın emekçilerimiz de risk grubu içerisinde. Her türlü tehlikeye rağmen halkın haber alma hakkı gereği görevini en iyi şekilde yapan meslektaşlarımızın sağlığını da göz önüne alarak, bu zorlu süreçte, kamu kurumlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının bilgi akışını dijital ortamdan yapılmalarını rica ederiz.”


(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER