© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Esnaf Odasından Basın Açıklaması

Anamur Esnaf Odasından Basın Açıklaması


Anamur Esnaf Odası Başkanlığı yazlı bir basın açıklamasında bulunuldu.

Basın Açıklaması Şöyle;
Bazı sosyal medyada odamızın kapanan işyerleriyle ilgili hiçbir girişimde ve yardımda bulunmadığıyla ilgili yazılar yazılıp karalama kampanyası yapılmaktadır.

Biz oda olarak tüm çalışmalarımızı yaptık kapanan işyerlerini üst kuruluşlarımıza bildirdik. Oda olarak bizde yardım etmek isterdik, fakat yıllardır esnafımızın gözünde oda ne yapar para toplamaktan başka der ve oda aidatını ödemez, bu herkes için geçerli değildir bunu da buradan belirtmek isterim. Aidatları toplaya bilseydik şimdi kapalı olan esnaflarımıza 1000 TL yardım etsek güzel olmaz mıydı? Oda yönetimine geldiğimizden beri hiç birimiz maaş dahi almadan gönüllülük esasıyla odayı bu güne kadar yönettik ve yönetmeye devam edeceğiz.

Buradan benim şahsım ve yönetimim adına yazılıp çizilenlere sesleniyorum yaptıklarımızı hiçbir zaman çıkıp da şov için ne resim çektirdik, ne yazıp paylaştık, yeri geldiğinde esnafımız için yapılması gerekenleri çıktım basın önünde dile getirdim, gerektirdiği takdirde yazdım gönderdim.


Bilinmesini isterim ki her zaman esnafımızın yanında olduğumu herkes bilsin, herkese bir telefon kadar yakın olduğumu tüm esnafım ve tüm Anamur halkı bilir.


Umut ediyorum ki bu kötü günler en kısa zamanda biter. Merkezi hükümetimizinde en kısa zamanda kapalı olan iş yapamayan (berber-kahvehane-lokanta-minibüsçü) tüm esnaflarımıza yardımcı olacağına eminim. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. 
 Oda başkanı Ahmet Çetin

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER