© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Emniyeti, Maske ve Mesafe Uyarsında Bulundu

Anamur’da Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ,Vatandaşlar Maske ve sosyal mesafe konusuna uyarDI.

Anamur’da Vatandaşlar Maske ve sosyal mesafe konusuna uyarıldı

Anamur'da Koronavirüs (Covid-19)  vakalarının artması üzerine,  Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, broşür dağıttı, vatandaşlara maske uyarısında bulundu.
Anamur Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polisi, vatandaşları hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması konusunda uyarıldı, bilgilendirici broşürler de dağıttı.
Esnaf ile vatandaşlara alınan tedbir kararları hatırlatan görevli polis memuru Orçun Düzel, kıraathanelere, ATM önlerinde ve birçok noktada sosyal mesafe ve maske uyarısında bulundu.
İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, vatandaşların hem kendileri  hemde  başkalarının sağlığı için sosyal mesafenin ve  maskenin önemini  Toplum Destekli Polislik Büro  Amirliği görelilerinin  çalışmalara devam  edeceğini  belirterek,"Her gün vatandaşlarımızı caddelerde, iş yerlerinde, toplu mekanlarda, parklara gelerek onları uyarıyoruz. Maskesi olmayan vatandaşlarımıza maske temin ediyoruz. İş yerlerine kendi ve vatandaşların güvenlikleri hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER