© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Eğitim İş Suç Duyurusunda Bulunduk

Anamur Eğitim İş Suç Duyurusunda Bulunduk




Anamur Ak Parti Gençlik kolları başkanı Hasan Baki\'nin  sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesaj\'a karşılık Anamur Eğitim İş - Uğur İNAN\'dan basın açıklması geldi.
BASINA VE KAMUOYUNA

AKP Anamur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki\'nin, farklı tarihlerde twitter hesabı üzerinden “Atatürk olmasaydı diye bişey yok, keşke olmasaydı diye bir gerçek var artık. Recep Tayyip Erdoğan yakında o gerçeğin mührü vurulacaktır. Birinin babasının ve kendisinin doğum yeri Selanik ise Selaniklidir. Kimse Türk, Atatürk demesin. Orijinali Yunan yani, net. Benzemiyor Türk\'e…” şeklindeki beyanları kamuoyuna yansımış ve infialle karşılanmıştır.

AKP yönetimince de bu zatın istifasının istendiği basına yansımıştır. Ancak özellikle referandum sürecine girildiği bu günlerde Atatürk’e yönelik hakaretlerin artması da endişeyle izlenmektedir.

Atatürk ve Silah arkadaşlarının kurduğu CUMHURİYETİN tüm imkanlarından faydalanacaksın sonrada çıkıp Atatürk’e ve Onun manevi şahsı üzerinden hakaret edeceksin.En hafifi ile “Gaflet” içerisinde olmakla izah edilebilecek bu ifadelere sessiz kalmak mümkün değildir. Eğitim-İŞ olarak varlık sebebimiz kabul ettiğimiz Atatürk ilke ve devrimleri ile Cumhuriyeti hedef alan hiçbir girişime geçit vermeyeceğiz. Ulu Önder’e yönelik suç teşkil eden bu hakaretleri sıralayan bu şahıs hakkında da sendika olarak suç duyurusunda bulunduk ve ilgili süreci sonuna kadar da takip edeceğiz.

ANAMUR EĞİTİM İŞ

TEMSİLCİLİĞİ BAŞKANI

ÜĞUR İNAN Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC105303\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})(); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); }); (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading... var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER