© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Eğitim-İş: SALDIRIYI LANETLİYORUZ

Anamur Eğitim-İş: SALDIRIYI LANETLİYORUZ


Eğitim İş Anamur Şube Temsilcisi Uğur İnan, Atatürk Büstüne yapılan saldırıya ilişkin kınama mesajı yayımladı. Uğur İnan mesajında, “Atatürk’e ve Cumhuriyetimizin kurucu iradesine yönelik yapılan saldırıyı lanetliyoruz” dedi.

Eğitim İş Anamur Şube Temsilcisi Uğur İnan mesajında, “Atatürk’e ve Cumhuriyetimizin kurucu iradesine yönelik yapılan saldırıyı lanetliyoruz” dedi. Özellikle son yıllarda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyetimizin kurucu iradesine yönelik saldırıların giderek yoğunlaştığını belirten Uğur İnan, “Bu hain saldırılardan biride bu gün itibariyle Anamur’da gerçekleştirilmiştir. Ülkeyi kuran büyük insana yapılan hakaretlere karşı duyarsız kalan bir toplumda, artık çürüme ve kokuşma başlamıştır. Sinmiş, korkmuş, soluğu kesilmiş, teslim olmuş bir toplum, Atatürk’ünü, Atasını koruyamıyorsa, koruyacak bir şeyi kalmamış demektir. Bu sinmişliğin varacağı en son nokta, Atatürk’e karşı yapılacak yeni saldırılara yol açması, bu saldırılara niyetlenenleri cesaretlendirmesidir.

Emperyalizme karşı ilk kez zafer kazanan büyük önder Mustafa Kemal Atatatürk’e Söylenen sözlerin ve yapılanların amacı, ulusumuzu, yavaş yavaş Atatürk’ten uzaklaştırmak, ulusumuza Atatürk’ü unutturmaktır. Çünkü Atatürkçülüğün temelinde tam bağımsızlık ve emperyalizm karşıtlığı vardır.

Son zamanlarda giderek artış gösteren, eşsiz liderimiz, büyük kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk\'e saldırıların uzun süre önce başladığı ve zemin yoklanarak ağır ağır yol alındığı bilinmektedir. Atatürk’e, dincilerin, şeriatçıların, yobazların yanında ikinci cumhuriyetçiler de yazılarında, kitaplarında, filmlerinde ve konuşmalarında hakaret etmektedirler. Yeterli tepki verilmeyince de, bir sonraki saldırı daha şiddetli yapılmaktadır.

Mustafa Kemal demek, emperyalizme başkaldırmak ve yenmek demektir. Atatürk demek, özgürlüktür, bilim ve akıldır. Atatürk demek, kulların birey olmasıdır, çağdaşlıktır, aydınlanmadır. Atatürk demek, devrimciliktir, yurtseverliktir, Kemalizm’dir, Altı Ok’tur. Atatürk demek, Türkiye Cumhuriyeti demektir. Kısaca Atatürk Türkiye’dir, Türkiye Atatürk’tür.

Bugün bu kadar Atatürk’e açıktan saldıracak kadar cüretkar olmaları içinde bulunduğumuz siyasal koşullardan kaynaklanmaktadır. Sömürge döneminin işbirlikçileri, Ulusal Savaşı sırasında emperyalistlerin destekleri ile Atatürk’e fütursuzca saldırmışlar saldırmaktadırlar. EĞİTİM İŞ olarak Bizler Cumhuriyet\'in kazanımları ve devrimlerinin yaşatılmasında büyük önderimizin görev verdiği asıl unsurlar olarak Atamızın mirasını her daim koruyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm yurtseverleri demokratik yollarla Atamızı korumaya davet ediyorum. Türkiye bugün tam bağımsızlığı yeniden kazanmak, kırılıp dökülen cumhuriyeti yeniden kurmak göreviyle karşı karşıyadır. Bunu da Cumhuriyetin kurucusu M. Kemal Atatürk’e sahip çıkarak sağlayabilir.

Sonuç olarak bu hain saldırıyı nefretle kınadığımızı belirtir, saldırıyı gerçekleştiren hainin cezalandırılması için olayın takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz” denildi.




loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();







(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=123131;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.123131.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });








İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER