© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Devlet Hastanesi İnşatı İki İflasın Ardından ,Yeniden Başladı

Anamur Devlet Hastanesi İnşatı İki İflasın Ardından ,Yeniden Başladı


Anamur Devlet Hastanesi İnşaatının yapan firmanın iflas etmesi sonucu uzun zamandır bir çalışma olmayan Devlet Hastanesi İnşaatı tekrar start aldı.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ramazan Bayramında Anamur\'da Anamur Devlet Hastanesi inşaatının en kısa zamanda yeniden ihale edilerek kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini vermişti.

Ak Parti Anamur İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Anamur Devlet Hastanesi İnşaatı kaldığı yerden yeniden yapılmaya başlandı diye açıklama yaptı.


Ak Parti Anamur İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz\'ın Açıklaması;

\'\'Ak Partinin Hizmet politikalarının en başında olan, İnsanın en önemli değeri olmazsa olmazı Sağlık ve Sıhhati için her İl\'e ve her ilçe\'ye yaptırılan modern Hastanelerden Anamur\'umuza da Sayın Bakanımız Lütfi Elvan\'ın katkılarıyla Anamur\'a yeni Devlet Hastanesi yapımı hızla başlatıldı.

Talihsizliktir ki ilk inşaat ihalesini alan Veron -Vera İş Ortaklığı firması ve bu firmanın iflası sonucu ikinci ihaleyi alan Gültekin Teknik Ltd.Şti. de ne yazık ki ihalede söz verdiği zamanda işi yapamayacağını bildirip sözleşme feshedilmiştir.

Sayın Bakanım Lütfi Elvan\'ın bizzat müdahilliği ile Mehmet Özcan inşaat firmasına 25.382.000 tl. Bedel ile 360 gün iş süresi ile inşaat yapımı ihale ile verilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah kazasız belasız,firma söz verdiği zaman içinde yeni Hastane binamızı teslim eder.

Sağlık konusuna değer veren başta Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan a, Sayın Başbakanım Binali Yıldırım, Sayın Bakanım Lütfi Elvan\'a , Ak Parti Mersin Milletvekillerime ve İl Başkanıma hizmet ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım\'\' dedi.




loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();






Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=123131;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.123131.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); });













İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER