© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur CHP’den, itfaiye personeline ziyaret

Anamur CHP’den, itfaiye personeline ziyaret



CHP’den, itfaiye personeline ziyaret


Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Örgütü yönetim kurulu üyeleri İtfaiyeciler haftası nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret etti.


İtfaiye grup amiri Ali Çiftçioğlu’nun izinli olması nedeniyle, amirliğe vekalet eden Muhammed Uçar ve personeli ile sohbet eden İlçe yönetim kurulu üyeleri, tüm personelin günlerini kutladı.

CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, itfaiyecilere yaptığı konuşmada,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını getirdiğini belirterek,” İtfaiyecilik mesleğinde olay yerine en kısa zamanda ulaşmak büyük önem taşıyor.Bu nedenle sizler olay yerine en kısa sürede varmak için zamanla yarışıyorsunuz. Umarım olumsuz vakaların en az olduğu günler yaşarız.

Yurdumuzda her yıl 25 Eylülün içinde bulunduğu hafta kutlanan İtfaiyeciler haftasını can alan felaketlerin yaşanmaması dileğiyle başta belediyemizdeki itfaiye ekibimizin ve ülkemizdeki tüm yangın söndürme ekiplerinin İtfaiye haftasını kutluyorum”dedi.

İşini düzgün yapan çalışan Büyükşehir Belediye Personelinin işten çıkarılmayacağını kaydeden CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, dışarıda konuşulan yalan yanlış söylemlere itibar etmemelerini sözlerine ekledi.





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER