© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur CHP\'den Gövde Gösterisi

Anamur CHP\'den Gövde Gösterisi





Özcan GÜNGER / Anamur MANŞET ; Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe örgütünün düzenlediği  \'\'İktidar Yürüyüşü\'\' ve \'\' Aday Tanıtım \'\' etkinliği gövde gösterisine dönüştü. Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe örgütü \'\'İktidar Yürüyüşü\'\' ve \'\' Aday Tanıtım \'\' etkinliği düzenledi. Saat 16:00 sularında otogar meydanında bir araya gelen milletvekili adayları ve vatandaşlar, Atatürk Caddesi’nden parti binasına kadar yürüdü.

Otagar meydanından başlayan yürüyüşe çok sayıda partili katılırken kortej şeklindeki yürüş gençlik kollarının meşale yakmasıyla yürüyüşü görsel bir şova dönüştürdüler.Yürüyüşte \'\'Mustafa Kemalin Askerleriyiz\'\' , Başkan İnce\'\' Türkiyeye Güvence Muharrem İnce\'\' sloganları atıldı.

Muşurup sokak istikametinden devam eden yürüyüş parti binasında son buldu.

Parti binasında Milletvekili Aday Tanıtım proğramı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.Aday Tanıtımı proğramına Millet İttifakına katılan partilerden Anamur İyi Parti ilçe Başkanı Erdal Bulut,Anamur Saadet Partisi İlçe Başkanı Menderes Bora, Demokrat Parti (DP) Anamur ilçe Başkanı Murat Özdemir katıldı.

CHP İlçe Başkanı Ayhan Güven, Türkiye’nin 24 Haziran’da demokrasi ve özgürlük mücadelesinin en kritik dönemlerinden olan bir seçime tanıklık edeceğini söyledi. 24 Haziran Seçimlerinin, bir iktidar mücadelesinden ziyade Cumhuriyet tarihi boyunca elde edilen kazanımların var olma, yok olma mücadelesine sahip olan bir seçim olduğunu belirten Başkan Güven, “Yüce Türk Milleti’nin sandığa giderken, geçmişte kalan ideolojik saplantılardan kurtularak vatanını, bayrağını, ezanını her şeyin önüne koyup öyle karar vereceğinden emin olarak, 24 Haziran Seçimlerinin milletimize, vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay bir konuşma yaptı. 

Konuşmasında Adil Aktay,
\'\'Türkiyenin bir değişim mejburiyeti içinde olduğunu sayın Erdoğan\'da çok iyi biliyor.Metal yorğunluğumuz var diyor.Yanlız yorğunluk yok paslanma var,aşınma var,çürüme var,yozlaşma var.\'\' Dedi.

Aktay değişimin şart olduğunu değişiminde Muharrem ince ile gerçekleşeceğini belirtti.Aktay ,\'\'Muharrem İnce\'yi dinlemek için meydanlara akın eden milyonlarca yuttaşımız aynı mesajı veriyor artık tamam diyor.\'\' diye belirtti.

Aktay konuşmasının sonunda Anamurluları bir hafta sonra bu gün 20 Haziran günü saat 18:00 Mersin\'de Muharrem İnce Mitinginde buluşmaya davet etti.

Etkinlik, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları birer konuşma yaparak, kendilerini tanıtmasıyla sona erdi.








































var reklamstore_region_id = 512191; var reklamstore_ad_type = \'all\';






var reklamstore_region_id = 494905; var reklamstore_dfp = 0;






var reklamstore_region_id = 512189; var reklamstore_frequency_type = \'hour\'; var reklamstore_times=1; var reklamstore_dfp=0; var reklamstore_postitial=1;




loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });














İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER