© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur CHP’de Gençlik Bayrağı, Muratcan Ceylan Yönetiminde

Anamur CHP’de Gençlik Bayrağı, Muratcan Ceylan Yönetiminde


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur CHP’de Gençlik Bayrağı, Murat Can Ceylan Yönetiminde…

 Bu gün Anamur CHP İlçe Başkanlığında Anamur Gençlik Kolları olağan kongresi yapıldı.Önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaya’nın açılış konuşmasının ardından üyelerce, divan başkanlığına  Anamurlu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek önerildi. Gençlik Kolları olağan kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlçe Başkanı Durmuş Deniz Kongrede yaptığı kısa konuşmada; huzur içinde yapılan Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongrelerinin ardından; Ana yönetim, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Üyelerimizle birlikte yarın seçim olacakmış gibi çalışmalara başlanacağını belirtti.
 İlçe Başkanının ardından kürsüye gelen Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı da \'\'İlçelerimizde hızla Kongrelerimizi yaptıktan sonra İl Kongremizi de gerçekleştirerek, Kurultayımızı yapacağız\'\' dedi. 
Ankara’dan Anamur İlçe Kongresine davet edilmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek\'de Mersin Merkez İlçelerinin İlçe Başkanları ile katıldığı kongrenin Başarılar getirmesini diledi. 
Konuşmaların ardından yapılan seçimle Murat Can Ceylan ve Yönetimi, Başarılı bir seçim geçiren Mehmet Kaya yönetiminin ardından Gençlik Kolları Bayrağını Murat Can Ceylan teslim aldı.


 















(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER