© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur CHP\'de Deniz Dönemi Başladı

Anamur CHP\'de Deniz Dönemi Başladı






Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur CHP\'de Deniz Dönemi Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkezefendi İlçe Örgütü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 21 Aralık’ta gerçekleşen kongrede seçimi kazanan Durmuş Deniz, Turabi Yeşilçayırdan görevi devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Anamur İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen tören ile Deniz, başkanlığı Turabi Yeşilçayır\'dan devraldı. Törene, STK temsilcileri,muhtarlar,çok sayıda partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan devir teslim töreninde önceki başkan Turabi Yeşilçayır bir konuşma gerçekleştirdi.

Turabi Yeşilçayır\'ın konuşması şöyle; \'\'Bizler görevimizi bu gün devredeceğiz.Görevimiz bitmedi,daha fazla artı elimizden geldiğince ilçe başkanımızın ve yöneticilerinin bizlere vermiş olduğu görevlerde elimi taşın altına değil vücudumuzu taşın altına koymaya hazırız.Çünkü teslim ettiğimiz bayrağın daha üstlere çıkması için büyük çaba harcamalıyız.İlçe Başkanımız Durmuş Deniz ve yönetimine kolaylıklar diliyorum.Tekrar söylüyorum bizim üstümüzede görev düşerse 7/24 hazır olduğumuzu tekrar belirtiyorum.Hayırlı uğurlu olsun\'\' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz\'in 
konuşması ise şöyle ; 

\'\'Öncelikle İlçe Örgütleri, Partimizin omurgası durumundadır. Sorumlulukları çoktur. Partimizi çok çalışarak iktidara taşıyacak organlardır. O nedenle bu güne kadar Anamur İlçe Örgütümüzde görev yapmış tüm Gönüllülerimize, Üyelerimize, Yöneticilerimizle Başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Sözlerime başlamadan önce dün Çeltikçi Mahallemizde meydana gelen hortumdan dolayı zarar gören tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah daha büyük felaketlerden korusun inşallah.

Ayrıca Ulu Önder M. Kemal ATATÜRK’ÜN silah arkadaşı, ikinci cumhurbaşkanımız ve partimizin ikinci genel başkanı İsmet İnönü’yü aramızdan ayrılışının 46.yılında saygı ve rahmetle anıyorum.

SAYGIDEĞER PARTİLİLERİMİZ;

“2 + 2” 4 yıllık en az %51 hedeflediğimiz YEREL İKTİDARA HAZIRLIK ÇALIŞMA PROGRAMI yapacağız. Bu kapsamda; öncelikli olarak 100 GÜN içinde;

1. 2760 üyemiz ile 56 mahallede bölgesel kümeler halinde yüz yüze istişare ve kaynaşma toplantıları yapacağız.

2. İlki “YENİ NESİL SİYASET” temalı her ay bir semineri partimizin toplantı salonunda gerçekleştireceğiz

3. YENİ BİR ÖRGÜTLENME MODELİ ile parti içi yaşamı, parti içi demokrasiyi, parti içi iletişimi eksiksiz sağlayacağız.

4. Temel çalışma alanlarında, konusunda yetkin ve uzman partililerden YÖNETİM ÇALIŞMA BRİFİNGLERİ alacağız. İlçe belediye meclis grubumuzu aktifleştireceğiz

5. Anamur’da BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMETLERİNİ maksimum seviyeye çıkarmak için Belediye başkanımız Sayın Vahap Seçer ve ilçe koordinatörlüğü ile eş güdümlü programlar yapacağız.

6. Başta Anamur Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi olmak üzere tüm KAMU KURUMLARI ve SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ziyaret ederek istişarelerde bulunacağız

7. ANAMUR KENT KONSEYİNİN yeniden yapılanmasını talep edeceğiz.

8. Yeni İlçe yönetim kutulu olarak GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ederek muhtemel erken genel seçim hazırlıklarına girişeceğiz.

9. MİLLİ, DİNİ, İNSANİ TÜM SOSYAL GÜNLERDE (8Mart, 18Mart vb.) gerçekleşen etkinliklere örgüt olarak katılacağız

10. VATANDAŞ MEMNUNİYET ANKETLERİ, SEÇMEN memnuniyet anketleri ve ÜYE memnuniyet anketleri araştırmalarını düzenli aralıklarla yapacağız.\'\'[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NGziGDSU5DY]













(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER