© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul: "İdealizm Soyluluktur"

namur Meslek Yüksek Okulu iftar programına katılan Başkan Yardımcısı Tuğrul, kız ve erkek öğrenciler ile bir araya gelerek Anamur Belediyesi'nin çalışmaları, mahalli idareler ve hayatımızda idealizmin rolü konulu sohbet toplantısında yaptıkları ve yapacakları hizmetler konusunda bilgi verdi.

Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul: "İdealizm Soyluluktur"

Anamur Meslek Yüksek Okulu iftar programına katılan Başkan Yardımcısı Tuğrul, kız ve erkek öğrenciler ile bir araya gelerek Anamur Belediyesi'nin çalışmaları, mahalli idareler ve hayatımızda idealizmin rolü konulu sohbet toplantısında yaptıkları ve yapacakları hizmetler konusunda bilgi verdi.

Mahalli idareler konusunda bilgi veren Tuğrul, gençlerimizin milli ve manevi konulara duyarlı olmaları gerektiği, aile birliğinden söz ederek her ana baba çocukları için yaşar, evlatları da Türk milletinin tarih boyu genlerimize kadar işleyen bu anlayışta anne babaya saygı, anne babanın çocuklarına karşı gösterdiği hassasiyet ve sevgi hiç bir millette olmadığı kadar fazladır. Annesi babası tok olan hiç bir evlat aç kalmaz. Türk milletini ayakta tutan yüksek ruh ve haslet bu anlayıştır dedi.
Hangi eğitimi alırsanız alın mesleğinizde idealist olun. Ülkenizi, ilinizi, ilçenizi, ailenizi sevin. Türkiye'de hangi etnisiteden gelirseniz gelin hepiniz Türk milletinin birinci sınıf evlatlarıyız dedi. Ülkemize karşı duyulan emperyalist emellere dikkat çeken Tuğrul, yarının Türkiyesinde temel değerlerimizi koruyacak, yükseltecek sizlersiniz.

Türklerin tarihi boyunca kadına verdiği değer asla erkeklerden geri olmamasına rağmen kültürümüz de ve dinimizde olmamasına rağmen başka ülkelerin kültür emperyalizmini gelenek ve din diye dayatmalarına karşı kendi kültürümüzü hurafelerden arındırılmış dinimizi de iyi öğrenmeliyiz.
Hep birlikte Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimize herşeyden fazla önem vermeliyiz dedi.

Toplantıya öğrencilerle birlikte Gençlik ve Spor Müdürü ve personeller de katılım sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER