© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur ADD'den Teşekkür Mesajı

Anamur ADD'den Teşekkür Mesajı


24 Kasım Öğretmenler Gününde, ADD'nin daveti üzerine Konferans vermek üzere Anamur’a gelen Sayın Muazzez İlmiye ÇIĞ’a ilgi çok büyüktü. Bine yakın izleyici, iki saatlik konferans boyunca Cumhuriyet kızı ÇIĞ’ı adeta gözlerini kırpmadan izledi.
Sayın Muazzez İlmiye Çığ; ‘’Anamur’da gördüğüm ilgiden çok memnun oldum. Anamur halkı ile övünüyorum’’ dedi ve gözleri doldu. Biz de Anamur ADD Yönetimi olarak bu önemli etkinliğe; Konferans için gelen Sayın Muazzez İlmiye ÇIĞ’a, Yoğun katılımla ilgilerini gösteren Anamur Halkı’na, Konferansa büyük destek veren Anamur Belediye’sine, Yerel Basınımızın değerli temsilcilerine, Konferans Moderatörü Yrdc. Doç. Dr. Akif Altınbıçak’a, Çiçek, Çelenk gönderen değerli kişi ve kurumlara, Yönetimimle Birlikte Sonsuz Teşekkürler Ederiz. 
Nevzat ZENGİN Anamur ADD Şube Başkanı (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); loading... var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER