© Anamur Manşet 2012- 2024

Anamur ADD’den Çok Saygın Bir Hizmet

Anamur ADD’den Çok Saygın Bir Hizmet




Mesut Güven / Anamur Manşet ; Anamur ADD’den çok saygın bir hizmet daha…

Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetimi, üye ve gönüllülerinin maddi ve manevi katkılarıyla, çok değerli bir hizmet daha gerçekleştirdi.

Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Bölümünün özel öğrencileri ile velilerini, çok özverili öğretmenleri eşliğinde Ankara ve Konya’ya geziye götürdüler.

8 Aralık Cuma günü ADD önünden çıkılan geziye, ertesi gün Ankara ANITKABİR gezisiyle başlandı. Anıtkabir’de Aslanlı yolda askerler eşliğinde yürüyen öğrenciler, Atamızın mozolesine çelenk koyup, çiçekler bıraktılar.

Daha sonra İlk Meclisi ziyaret eden gezginler, oranın Türk Ulusu için kıymetli geçmişini dinleyip öğrendiler. Akabinde ziyaret ettikleri Doğa Tarihi Müzesinden büyük keyif aldılar. Akşama çok yorgun düşen heyet, otelde kendilerine sunulan lezzetli akşam yemeğinin ardından erkenden istirahat çekildiler.

Ertesi gün kahvaltı sonrası Konya’ya hareket eden heyet, Konya da Kelebekler Vadisi ile Mevlana Müzesini gezmenin hazını yaşadılar. Öğleden sonra dönüşe geçen heyet, Pazar akşamı Anamur’a sorunsuz, çıktıkları bu kültür gezisinden büyük kazançlarla döndüler.

Bu özel çocuklarımızla kıymetli aileleri, gezi boyunca kendilerine çok özverili destek olan öğretmenleri; Ayşe Şakacı, Sümeyye Dağıstan İşler, Medine Tuğrul, Nihat Ersoy, Fatma Nuran Altuntaş, Kemal Akmeşe, Hakan Baz, Ahmet Keleş ile Md. Yrdc. Songül Sağlam öğretmenlerine candan teşekkür ettiler.

Bizde bu anlamlı geziyi planlayıp, hayata geçiren Anamur Atatürkçü Düşünce Derneğinin çok kıymetli yönetimini, üyelerini, gönüllülerini canı-gönülden tebrik ediyoruz.








var reklamstore_region_id = 512191; var reklamstore_ad_type = \'all\';







loading...

(sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"442543\", domain : \"n.ads3-adnow.com\" });











loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();







(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });









İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER