Ali Ufuk Yılmaz’dan Gazeteci Özcan Günger’e Taziye Ziyareti
ANAMURAnamur Muz ve Çilek Üreticileri Derneği Başkanı ve MUZ-BİR Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yılmaz, Anamur Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Gazeteci Özcan Günger’i ziyaret ederek, kayınpederi Merhum Kerim Uymaz’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı dileklerini iletti.
Anamur Muz ve Çilek Üreticileri Derneği Başkanı ve MUZ-BİR Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yılmaz, Anamur Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Gazeteci Özcan Günger’i iş yerinde ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Gazeteci Özcan Günger’in kıymetli kayınpederi Merhum Kerim Uymaz’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı dilekleri iletilirken, merhum için rahmet temennisinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, acılı aileye sabır ve metanet dilekleri ifade edildi.
Taziye ziyaretinde konuşan Ali Ufuk Yılmaz, acının paylaşılmasıyla hafifleyeceğini belirterek, Merhum Kerim Uymaz’a Allah’tan rahmet, Günger ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Özcan Günger ise, bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmayan Anamur Muz ve Çilek Üreticileri Derneği Başkanı ve MUZ-BİR Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yılmaz’a teşekkür ederek, gösterdiği vefa ve destekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Toplumsal dayanışma ve birlik beraberlik duygularının önemine dikkat çeken ziyaret, iyi dileklerin paylaşılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
İlginizi Çekebilir