© Anamur Manşet 2012- 2024

AFYONCU ; Emperyalist Saldırıya Mazlum Suriye\'nin Yanındayız

AFYONCU ; Emperyalist Saldırıya Mazlum Suriye\'nin Yanındayız






Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; 

Vatan PartisiAnamur İlçe Başkanı Uğur AFYONCU tarafında yazılı bir açıklama yapıldı.Yapılan açıklamda ise \'\'Emperyalist Saldırıya Mazlum Suriye\'nin Yanındayız\'\' dendi.

Açıklama ise şöyle ;
EMPERYALİST SALDIRIYA KARŞI MAZLUM SURİYE\'NİN YANINDAYIZ
İki gün önce, ABD Mübarek kandil günü Mazlum ve Müslüman Suriye topraklarına bombayağdırdı. Emperyalist güçler(İngiltere, Fransa, İsrail) ile birlikte AKP hükümeti de bu eyleme destek vermek suretiyle katılmış oldu. Muhalefet partileri de geri durmadı, onlarda koroda yerlerini aldılar.

15 Temmuzda, FETÖ darbesi ile ülkemize bomba yağdıran güçlerle Suriye’yi bombalayanlar aynı güçlerdir. Bu gerçeği de görmeliyiz.

Bu nedenle;ABD bombalarına selam duran bir iktidar istemiyoruz. Türk Milletine ve onun gözügibi koruduğu TÜRK ORDUSU’nakaşı kullanılmak üzere ABD tarafından PKK-PYD’ ye verdiği beş bin tır silah ne çabuk unutuldu?

AKP tabanı ve yurtsever halkımız bunun hesabını sormayacak mı?

Düne kadar Ey Amerika !!! diyenler bir gecede ne oldu da, ABD-İngiltere Fransa ile birlikte mazlum Suriye halkının üzerine çullandınız?

Celladına aşık olan bir hükümetle karşı karşıyayız. Halkımızı uyarıyoruz. Böyle bir iktidara mahkum değiliz. Ülkemizin geleceği ve Çıkarlarımız için Suriye ile derhal el sıkışmalı ve tüm komşularımızın dostluğunu ve güvenini kazanmalıyız. Değilse, bölgemizde yalnızlığımız sorunlarımızın katlanarak büyümesinden ve çoğalmasından başka bir anlama gelmeyecektir.

Çıkış yolu, ülkemizin güvenliğini ve birliğini saylayacak ve milli bir direnme ekonomisi kurarak komşuları ile dostça geçinen, laiklik temeline dayanan ve Avrasya’da yerini alacak bir program çerçevesin de MİLLİ HÜKÜMET seçeneğidir.

Son Söz: Çapulcu Emperyalist ABD- İngiltere- Fransa ve İsrail saldırılara karşı, mazlum Suriye Devletinin ve halkının yanındayız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

KAHROLSUN EMPERYALİZM VE İŞBİRLİKÇİLERİ, YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE ,

Vatan Partisi      
Anamur İlçe Başkanı

Uğur AFYONCU  












var reklamstore_region_id = 512191; var reklamstore_ad_type = \'all\';










var reklamstore_region_id = 512189; var reklamstore_frequency_type = \'hour\'; var reklamstore_times=1; var reklamstore_dfp=0; var reklamstore_postitial=1;




loading...
var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });













İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER