© Anamur Manşet 2012- 2024

Afyoncu Cumhuriyet Savcılarımızı Göreve Çağırıyoruz

Afyoncu Cumhuriyet Savcılarımızı Göreve Çağırıyoruz


Özcan Günger ; Mersin Anamur ilçesi  istifa eden Ak Parti Gençlik kolları başkanı Hasan Baki\'nin  sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesaj\'a karşılık bir tepkide Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanı Uğur AFYONCU\'dan geldi.Uğur AFYONCU konu ile ilğili sitemize açıklama yaptı.

Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanı Uğur AFYONCUNUN açıklaması;

\'\'İlçemiz AKP Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki\'nin, ulu önder ATATÜRK\'e yönelttiği haince hakareti şiddetle kınıyorum. Biliyorum ki ilçemizdeki AKP üyeleri de tüm yurttaşlarımız gibi ATATÜRK\'e ve onun eşsiz eseri CUMHURİYETİMİZE sahip çıkmakta, Hasan Baki gibi ne idiğü belirsiz kişilere itibar etmemektedir. Yüce milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de hainlere gereken cevabı verecektir.
Bu konudaki duyarlılığımızı kamuoyu ile paylaşıyor, Cumhuriyet Savcılarımızı göreve çağırıyoruz\'\' açıklamasında bulundu.

Uğur AFYONCUVatan Partisi Anamur İlçe Başkanı (function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973}); (function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); }); loading... var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER