© Anamur Manşet 2012- 2024

6. Anamur Tarım ve Gıda Fuarının İlk Toplantısı Yapıldı

6. Anamur Tarım ve Gıda Fuarının İlk Toplantısı Yapıldı



Türkiye\'nin en önemli sektör fuarlarından biri olan Anamur Tarım ve Gıda Fuarı, 23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından, Anamur Belediyesi Şehit Atanur Bal Fuar Merkezi\'nde bu sene 6. kez düzenlenecek.

Bölgenin en kapsamlı tarım ve gıda organizasyonu olan fuar Anamur Belediyesi, Anamur Ziraat Odası, Anamur Ziraat Mühendisleri Odası, Anamur Muz Üreticileri Birliği ve KOSGEB desteğiyle gerçekleşecek.

Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip olan Anamur, kaliteli, doğal ve sağlıklı ürünler yetiştirerek Türk pazarında önemli bir yere sahip.

Anamur’un mevcut tarım ve gıda potansiyelinin geliştirilmesi, var olan öz kaynaklarının ülkeye ve dünyaya tanıtılması için organize edilen Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nda, yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiler yeni tarım teknoloji ve ürünleri ile tanışarak verimli iş görüşmeleri yapma fırsatı yakalayabilecek. 2018’de yaklaşık 25 bin kişinin ziyaret ettiği ve 85 firmanın stant açtığı fuar, Anamur ve çevre ilçelerden yoğun ilgi görmüştü. Bu yılda düzenlenecek olan Fuar için Belediye Başkanı Hidayet Kılınç görüş ve fikirlerini almak üzere makamında bir toplantı düzenledi. Toplantıya Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, CHP Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Anamur İlçe Tarım Müdürü Niyazi Sarıoğlu, Anamur Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Güngör, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler, Anamur Yüksekokul Müdürü Gürkan Temiz ve Anamur Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Orhun Yıldız katıldılar.





TANITIM VİDEO
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VbxARgBkR5I]
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER