© Anamur Manşet 2012- 2024

15 Temmuz Milli İrade İlkokulundan Muhteşem Muşurup Etkinlikleri

15 Temmuz Milli İrade İlkokulundan Muhteşem Muşurup Etkinlikleri



Anamur 15 Temmuz Milli İrade İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik kapsamında Muşurup Sanat Sokağında Öğrenci Etkinlikleri muhteşem bir ortamda gerçekleşti.


Anamur 15 Temmuz Milli İrade İlkokulu 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerine okul müdürleri,kurum müdürleri, öğrenci aileleri vede çok sayıda vatandaşın katılım ile başlayan şenlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 15 Temmuz Milli İrade İlkokulu Müdürü Mehmet TUĞRUL bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasına etkinliğe katılanlara teşekkür ederek başlayan okul müdürü Mehmet TUĞRUL;

\'\' Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. yılını kutladığımız bu günde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramı kutluyoruz. Bu vatan topraklarının kazanımlarında on beşler hiç gözünü kırpmadan canlarını veriyorsa günümüz çocuklarıda ülkenin geleceği için her kulvarda gayretli çalışarak başarılar elde edecek  ve özgüvene ve yeteneğe sahiptirler.Başarmak için her zaman çalışacaklarına eminim.Bizim için okul dört duvar arasında sıkışan bir kurum değildir.Hayatın her anında yaşadığımız her yeri okul olarak görüyor ve bu düşünce ile çocuklarımızı yetiştiriyoruz.Bu kapsamda öğrencilerimiz gösterilerini ve yeteneklerini şimdide bu sokakta tüm vatandaşlarımıza vede sizlere göstereceklerdir.\'\' Diye konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Tuğrul\'un konuşmasının ardından öğrenciler hazırladıkları halk oyunları, davul şov, dans gösterileri ,resim boyama ,yüz boyama, etkinliklerini  yaptılar.


Anamur 15 Temmuz Milli İrade İlkokulu\'nun düzenlemiş olduğu etkinlikler veliler ve vatandaşlardan takdir toplarken emeği geçen her keze teşşekür ettiler.





































var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || [];
var rid=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad\').id= rid; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_1\', [\'fluid\'], rid); }); var rid2=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad2\').id= rid2; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_2\', [\'fluid\'], rid2); });
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});
loading... (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"632512\", domain : \"n.ads1-adnow.com\" });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER