© Anamur Manşet 2012- 2024

14.Gazipaşa Tarım Fuarında, Muz ve Çilek Üreticileri Derneği Rüzgarı Esti

14.GAZİPAŞA TARIM FUARINDA ANAMUR MUZ VE ÇİLEK ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ RÜZGARI ESTİ…

Anamur muz ve çilek üreticileri derneği 14. Gazipaşa Tarım Fuarın da 3 gün boyunca Anamur muzunu ve çileğini misafirlere hem ikram etti hem de tanıtımını yaptı.
Anamur Belediye başkanı Durmuş DENİZ’İN teşvikleri ile Anamur muz ve çilek üreticileri derneği 14. Gazipaşa tarım fuarında Anamur belediyesi ile birlikte 3 gün boyunca Anamur muzu ve çileğinin tanıtımını yaptı.

1 Mayıs 2024 tarihinde açılışı yapılan fuara Gazipaşa Kaymakamı Orhan ALTUN, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Anamur Belediye Başkanı Durmuş DENİZ, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut GÜNER, Fuar Derneği Başkanı Hüsnü Doğan ve birçok ziyaretçinin katılımı ile açılışı yapıldı. 
Anamur Belediyesi ile fuarda bulunan Anamur muz ve çilek üreticileri derneği Gazipaşa Kaymakamı Orhan ALTUN, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Anamur Belediye Başkanı Durmuş DENİZ, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut GÜNER, Fuar Derneği Başkanı Hüsnü Doğanı stantta misafir ederek muz ve çilek ikramında bulundu ve dernek hakkında bilgilendirme yaptı. 

 Fuarın 2.ve 3. Gününde misafirleri ağırlayan dernek yönetim ve denetim kurulu üyeleri standa gelen misafirlerin Anamur Muzuna ve çileğine hayran kaldıklarını dile getirdiler.
Derneğin yönetim kurulu başkanı Soner Cedit gazetemize yaptığı açıklamada fuarın çok verimli geçtiğini desteklerinden dolayı Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e teşekkür ederek; Anamur Belediye Başkanı Sayın Durmuş DENİZ 'in destekleri ile 14.Gazipaşa Tarım Fuarında 3 gün boyunca Anamur’umuzun muzunu ve çileğinin tanıtımını yaptık aynı zamanda sadece üreticilerden oluşan derneğimiz hakkında misafirlere bilgi vererek projelerimizi anlattık. 3 gün boyunca bizleri misafir eden başta Gazipaşa Kaymakamı sayın Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz ve fuarda görevli emekçi çalışanlara teşekkür ediyoruz açıklamasını yaptı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER