Minik Yürekler Yılsonu Gösterisinde Hünerlerini Sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik Yürekler Yılsonu Gösterisinde Hünerlerini Sergiledi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamurlu Minik Kalplerin Yılsonu GösterisiMersin Anamur Müftülüğüne bağlı Akdeniz Camii Hamdi Müberra Mert 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minikler, yılsonu gösterisinde hem hünerlerini sergiledi

Minik Yürekler Yılsonu Gösterisinde Hünerlerini Sergiledi. 

Anamurlu Minik Kalplerin Yılsonu Gösterisi Mersin Anamur Müftülüğüne bağlı Akdeniz Camii Hamdi Müberra Mert 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minikler, yılsonu gösterisinde hem hünerlerini sergiledi hem de doyasıya eğlendi.

Eğitimlerini tamamlayan 20 Çocuk, program sonunda belgelerini aldı.
Anamur Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrenci ve öğretmenleri tarafından düzenlenen yılsonu programı, Minik öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinlikte yıl boyunca öğrendikleri dualar, manevi değerler eğitimleri ve ilahiler yer alırken, sergiledikleri performansla başta anne-babaları olmak üzere katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar.
Akdeniz Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda yapılan programa Anamur İlçe Müftü Vekili Süleyman Aydın Kafes, Cezaevi Vaizi Hidayet Güvercin, Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Fidan, ÖNDER Anamur Temsilcisi Abdullah Uysal, Anamur Gençlik Koordinatörü İbrahim Sağır, İmam Hatip, Kur'an Kursu Öğreticisi, Minik öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.
Sunuculuğunu Gençlik Koordinatörü İbrahim Sağır'ın yaptığı program çocukların okuduğu Kur'an'ı Kerim ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasında davetlilere hitap eden Müftü Vekili Süleyman Aydın Kafes, 4-6 Yaş Kur'an kurslarının önemi, çocuklara kutsal değerlerimizi öğretmenin kıymeti hakkında önemli bilgiler verdi, öğreticilere, velilere ve kurslara destek veren vatandaşlara teşekkür etti.
Programın sonunda Müftü Vekili Kafes, Cezaevi Vaizi Hidayet Güvercin, Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Fidan ve diğer protokol öğrencilere belge ve hediye takdiminde bulundular.
Çocukların okuduğu Dualar, Hadis-i Şerifler, şiirler,  semazen, tiyatro ve birçok sundukları gösteriler ile devam eden program belge, hediye takdimi, ikram ile sona erdi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla KutlandıÖnceki Haber

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor...

Mersin Orman Bölge Müdürü Ataş görevine başladıSonraki Haber

Mersin Orman Bölge Müdürü Ataş görevine...

Yorum Yazın