CHP Anamur "Öbek Sorumluları Eğitiminin" 5.'sini Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Anamur "Öbek Sorumluları Eğitiminin" 5.'sini Gerçekleştirdi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur CHP sokak örgütlenmesi çalışmalarına hız veriyor.Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Örgütü  "Öbek Sorumluları Eğitimi" çalıştayının 5. Gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Örgütü  "Öbek Sorumluları Eğitimi" çalıştayının 5. Gerçekleştirdi.

CHP tarafından 'Öbek' adı verilen ve en fazla 400 seçmeni kapsayan bölgelere atanan sorumlular, Sokak Örgütlenmesi modeli çatısı altında yürütülecek öbeklenme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Her an seçim varmışçasına programlarını sürdüren Anamur CHP sokak örgütlenmesi çalışmalarına hız veriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz konu ile şöyle dedi;

''Parti içi eğitimi vizyon edinerek başlattığımız ve partililerimize yönelik yapmış olduğumuz "Öbek Sorumluları Eğitimi" çalıştayının beşincisini parti binamızda gerçekleştirdik.Bu süreçte emeği geçen başta eğitmenlerimiz Sn.Behice Kocabıyık'a, Sn. Gürdal Sümer'e, Sn.Mesut Güven'e ve Sn.Muhittin Tok hocalarımıza,İlçe eğitim sekreterimiz Sn. Selime Toprak Sönmez'e ve bilişim uzmanımız Sn. Ufuk Katık'a ;eğitime katılım sağlayarak bu zorlu süreçte bizleri yalnız bırakmayan canla başla çalışan ve çalışmaya devam eden değerli partililerimize ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

İktidara doğru emin adımlarla ilerliyoruz.''

'Öbek Örgütlenme' Nedir ?

CHP BİTEM tarafından geliştirilen ve uygulamaya konulacak yeni sisteme göre, tüm sokaklar ilçe başkanlıkları tarafından öbeklere ayrılacak ve her öbek yaklaşık 400 seçmeni kapsayacak. 

Bu öbeklere sorumluların atanması sağlanacak ve bu görevliler CHP Parti Okulu tarafından eğitimlere tabi tutulacak.

Eğitimler sonrasında görevliler belirlenen 400 kişilik öbeklerde saha çalışmaları yaparak, parti politikalarını seçmene aktaracak. Saha çalışmalarının sonuçları ise partinin "intranet" sistemine aktarılarak takip edilecek.Belirlenecek öbeklerde yaşayan seçmenle sadece seçim zamanı değil, sürekli iletişim kurmak üzere öbek sorumluları atandı ve atanmaya devam edilecek. Sokak çalışmaları genel merkez tarafından da adım adım takip edilecek.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Deniz Gazetecilerle Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Başkan Deniz Gazetecilerle Bir Araya Gel...

Pandemi obeziteyi yaygınlaştırdı!Sonraki Haber

Pandemi obeziteyi yaygınlaştırdı!

Yorum Yazın