Belediye Başkanı Deniz, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Deniz, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Belediye Başkanı Deniz, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Nurettin Demir'in daveti üzerine sanayi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 
Toplantıya çok sayıda esnafla birlikte, Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu katıldı.

Kooperatif Başkanı Demir yaptığı konuşmada; "Esnafımızın sorunları arasında sanayide ortak işlem yapacak bir banka ATM'sinin hizmet vermesi,
Sanayi sitesi içerisinde gelişi güzel atılmış hurda araçların kaldırılması, sanayinin ana caddesi üzerine, trafiği rahatlatıp  görüntü kirliliğini giderici döner yada üçgen kavşaklar yapılması,
Cami yanındaki geniş alana görevli kulübesi konarak küçük bir park yapılması, yağmur suyu giderlerinin işler hale getirilerek, su baskınlarının giderilmesi, cami çevresinin temizliği ve bahçede düzenleme yapılması, uzun süre park halinde bekleyen kamyon ve büyük araçlara çözüm üretilmesi gerekiyor, bu nedenle esnaf arkadaşlarımızın da katılımı ile sizleri davet ederek sorunlarımızı dile getirmek istedik" dedi.

Kendisinin de uzun süredir esnaflık yaptığını belirten Başkan Deniz, Sanayi Kooperatifi Başkanı'nın dile getirdiği sorunların kısa süre içerisinde çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade ederek: "Bende sizler gibi uzun süre esnaflık yaptığım için dile getirdiğiniz sorunların ne şekilde çözülebileceğini biliyorum. Dolayısı ile en kısa süre içerisinde belediyemizin ilgili müdürlüklerine sorunların çözülmesi ile ilgili talimat vereceğim. Banka ATM'si konusunu da banka müdürlerimiz ile görüşerek çözüme ulaştıracağımızı düşünüyorum.  Sanayi sitemizin ilçemize yetersiz geldiğinin de farkındayım. Özelikle sanayi içerisinde üretim yapan tesislerimizin yakın zamanda hizmete açılacak olan Organize Sanayi Bölgesine taşınmalarını sağladıktan sonra burada da bir rahatlama olacağını düşünüyorum. Burada kalan esnaflarımızda kendi dükkanlarında bakım onarım yaparak daha iyi şartlarda ilçemize hizmet verebilirler. Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Çıraklık Eğitim Merkezinde 300'e yakın öğrenci olduğunu öğrendim. Artık maalesef usta ve çırak yetiştirmekte zorlandığınızı kendi işyerimden de biliyorum. Toplumun her kesiminden büyük destek görmüş bir Belediye Başkanı olarak sizlerin sorunlarına çözüm üretmek bizim en temel görevimiz. İnşallah kısa süre içerisinde burada söylediğiniz tüm sıkıntıları çözeceğiz. Toplantıya davetiniz ve gösterdiğiniz ilgi nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur LGS Şampiyonu VB.ATATÜRK ORTAOKULUÖnceki Haber

Anamur LGS Şampiyonu VB.ATATÜRK ORTAOKUL...

Anamur'da 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Deniz Şehitleri Anısına Çelenk BırakıldıSonraki Haber

Anamur'da 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj...

Yorum Yazın