Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Siyasi Partilere Ziyarette Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Siyasi Partilere Ziyarette Bulundu
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Belediye Başkanı Durmuş Deniz Siyasi Partilere Ziyarette Bulundu.


Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz siyasi partilerin Anamur İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. 


Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ilçe Başkanlıklarını ziyaret eden Başkan Deniz, ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile bayramlaştı. İki buçuk aylık belediye çalışmaları hakkında partileri bilgilendiren Başkan Deniz, iş birliği mesajı verdi. 
Seçildiği gün siyasi parti rozetini çıkartarak tarafsız bir belediye başkanı olacağı sözünü verdiğini belirten Başkan Deniz; “Anamur Belediyesi’nde devir teslim törenini gerçekleştirdiğimiz andan itibaren vatandaşlarımıza siyasi ayrım başta olmak üzere hiçbir ayrım yapmayacağıma dair söz vermiş ve Cumhuriyet Halk Partisi rozetimi çıkarmıştım. Tüm siyasi partilerden oy almış bir belediye başkanı olarak bugün Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti  ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek hem ilçe başkanlarımızla hem de partilerimizin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk, bayramlarını kutladık. İlçemiz Anamur’u ortak akılla yönetmek amacıyla siyasi partilerimize belediye çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik, görüş ve önerilerini dinledik. İnşallah önümüzdeki beş yıllık dönemde tüm siyasi görüşlere saygılı, siyasi partilerle uyumlu, devlet kurumları ile iş birliği içerisinde çalışan bir belediyecilik anlayışıyla Anamur’u tanıştıracağız. Bizleri ağırlayan ve fikir alışverişinde bulunan siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. 
Belediye Başkanı Durmuş Deniz’in, ilçe başkanının şehir dışında olması nedeniyle MHP’yi ve diğer siyasi partileri ziyaret edemediği, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurban Bayramı'nda Çaylar ÜcretsizÖnceki Haber

Kurban Bayramı'nda Çaylar Ücretsiz

Orman yangınlarına karşı ’suç’ ve ’ceza’lar...!Sonraki Haber

Orman yangınlarına karşı ’suç’ ve ’ceza’...

Yorum Yazın